Produkter

ER-AB arbetar med import och försäljning till grossister inom glas, bygg och smide. För att se vad vi har för produkter finns en hel del av dem i vår katalog under fliken kataloger.

ER-AB arbetar i huvudsak med en leverantör; Umakov, ett slovakiskt företag inom smides och stålbranschen som är marknadsledande inom räcken, grindar och staket i Polen, Tjeckien, Slovakien, Ungern och Österrike sedan dess start 1993.

ER-AB har sedan augusti 2012 uppdraget att inom Skandinavien sälja och marknadföra deras produkter.ER-AB bedriver med ensamrätt försäljning av Umakovs produkter till den skandinaviska marknaden.

Produktcertifikat rostfritt

Information till våra kunder gällande vår webshop

Välkommen till vår Webbshop. Här kan du som företagare beställa direkt från vår leverantör. Observera att privatpersoner utan organisationsnummer inte kan handla här.

I webbshopen tar ni själv ansvar för er order, ingen direkt support finns. Efter att ni fyllt i era företagsuppgifter kommer ni få ett kundnummer*. I webbshopen betalas allt genom kortbetalning, ingen fakturering. För frågor innan ni vill beställa, maila offert@er-ab.se så återkopplar vi.

Till webbshoppen >>