Beställ dina produkter direkt från vår webbshop

Vi är nu glada att kunna erbjuda våra kunder att handla direkt från vår webbshop som tillhandahålls av vår huvudleverantör, Umakov.
Priserna som visas i webbshoppen är priser för dig som ny kund.
För att handla i webbshoppen måste du registrera dig med ditt organisationsnummer.

Våra återförsäljare har tillgång till ett kundnummer som kan fås av oss ER-AB.
På anvisning använder ni ert kundnummer och har därmed tillgång till Er egen prislista.

Webbshoppen är även ett utmärkt alternaiv för att snabbt bli uppdaterad om priser på våra produkter vid t.ex. offert till era kunder.

Viktig information när du handlar

När du handlar i webbshoppen är produktnamn och beskrivning på Engelska.
Ett tips är att ha katalogen tillhands när du handlar eftersom du i shoppen kan söka på artikelnummer. Ni kommer även att märka att i Web-shopen anges priset i Euro,
när ni handlar köper ni även i Euro, allt för att vi ska kunna hålla ett så lågt pris som möjligt för ER. Vi på ER-AB, producenten och framför allt ni som kund slipper betala växlingsavgifter och andra onödiga påslag. I webbshoppen betalar man genom betalfunktionen Pay Pal.
Fakturering är ej möjlig.

Tänk på att till många av byggsystemen säljs färdiga stolpar, vilket innebär att man inte behöver slå in varje enskild komponent. För att räkna ut hur många stolpar som behövs, rekommenderar vi, att beräkna den totala sträckan delat med 1,2. Antalet du då får fram lägger till grund för hur många stolpar som går åt. EXEMPEL:  Sträcka / 1,2 = antal stolpar som behövs. Sedan hur många hörn? Sedan hur många väggförbindningar. Sedan hur många meter handledare går åt,  dessa levereras i längder på 3 meter till Skandinavien för att hålla ner fraktpriserna, är sträckan då över 3 meter behövs därför en skarv, likadant på system med stänger i stället för glas.
I Webbshoppen säljs glas, dock bara i fasta mått, för att få millimeterprecision till ert objekt, kontakta er lokala glasmästare eller ring oss på ER-AB så lotsar vi Er rätt.

Vad som är viktigt att tänka på när man ska räkna ut sitt räckessystem, är att höjd överensstämmer med de bestämmelser som gäller i just ert land för fallskydd. 
Mer om detta hittar ni för Sverige på boverkets hemsida (http://www.boverket.se/).
För fallskyddsregler inom EU hänvisar vi till vår digitala katalog (sidan 20). 

Vi hoppas att denna information kommer till Er nytta och tack för att ni tagit Er tid.Till webbshoppen

Klicka på knappen nedan för att fortsätta till webbshoppen. Om inte knappen nedan visas, prova att uppdatera sidan (F5).

Till shoppen

Information till våra kunder gällande vår webshop

Välkommen till vår Webbshop. Här kan du som företagare beställa direkt från vår leverantör. Observera att privatpersoner utan organisationsnummer inte kan handla här.

I webbshopen tar ni själv ansvar för er order, ingen direkt support finns. Efter att ni fyllt i era företagsuppgifter kommer ni få ett kundnummer*. I webbshopen betalas allt genom kortbetalning, ingen fakturering. För frågor innan ni vill beställa, maila offert@er-ab.se så återkopplar vi.

Till webbshoppen >>